Parkl

Az autósokkal ünnepeltük szolgáltatásaink bővülését

2019. november 13. - Parkl App

brooke-cagle-38256-unsplash.jpg

Amellett, hogy folyamatosan bővítjük partnereink számát, az elmúlt hónapokban jelentős mértékben kiszélesítettük szolgáltatásaink körét is. Így már egy alkalmazáson belül kínálunk szerteágazó megoldást a parkolásra és az elektromos töltésre egyaránt. A jelentős szolgáltatásbővülést ingyenes parkolással ünnepeltük május 30-án, ami minden budapesti zárt téri partnerünket, valamint az összes fizetőövezetes parkolózónát is érintette az egész országban!

A Parkl a kezdetek óta egy olyan piaci rést használ ki, amely egyrészt megoldást kínál a kihasználatlan parkolóhelyek megtöltésére, másrészt leegyszerűsíti a parkolást már meglévő parkolóházak területén. Az elmúlt két évben folyamatosan szélesítettük azoknak a helyeknek a körét, ahol elérhetővé tesszük az egyszerű, készpénzmentes zárt téri parkolást. Azonban a felhasználói igényeket meghallgatva ezt is tovább gondoltuk az elmúlt időszakban. Ennek köszönhetően a tavalyi évtől kezdve egyre több helyen váltak elérhetővé parkolóházakban Parkl elektromos töltők, nemrég pedig elindult a közterületi parkolás funkciónk is, amellyel az utcai parkolást is az alkalmazáson keresztül intézheti mindenki az egész ország összes fizetős parkolózónájában.

Hogyan működik a Parkl?

A Parkl térképen mutatja a rendelkezésre álló zárt téri parkolóhelyeket - köztük a nagyközönség számára korábban rejtett szállodák, irodaházak, társasházak garázsait - melyek nagy részét csak az applikáción keresztül tudjátok elérni, de a szolgáltatásunk ennél is tovább megy. Amellett, hogy megkímél mindenkit a készpénzes fizetéstől, nem kell bajlódni a ki-bejutással, illetve a papír alapú parkolójegy váltással sem a felhasználóinknak, hiszen az app automatikusan nyitja a parkolóház sorompóját.

Parkolj az utcán - ennyire egyszerű

Év elejétől köztéri parkolással is kibővült a Parkl: ezzel az egész ország területén minden fizetős parkolózónában lehet az appon belül bankkártyával fizetve parkolni, amely nem zárol előre összeget és egyenleg feltöltés sem bonyolítja a használatát, csak a végösszeget vonja le a parkolás végén. Mivel tudunk még többet a már meglévő alkalmazásoknál? Az automatikus megújítás funkció bekapcsolásával nem érhetnek kellemetlen meglepetések a lejárt parkolással járó büntetés miatt: mindig értesítünk az aktuális parkolás végéről és annak újraindításáról is!

A jövő autósaira is gondolunk

Arra törekszünk, hogy a jelen autósainak mindennapi társa legyen a Parkl, de tudjuk, hogy már a jövő igényeire is oda kell figyelni. Európában a tavalyi év első felében több mint 40 százalékkal több e-autót adtak el az előző év azonos időszakához képest[1], és a töltőpontok száma is folyamatosan emelkedik. Hazánk még gyerekcipőben jár az elektromos autózásban, de a fejlődés itt is útnak indult. Éppen ezért startolt el már tavaly a Parkl elektromos töltési szolgáltatása, amellyel egyre több helyen kiszolgálják az autósokat. Így kínálunk egy komplett szolgáltatáscsomagot a Parklnél a jövő autósainak is, akik nemcsak bárhol kényelmesen parkolhatnak, de az autójuk töltését is egyszerűen oldhatják meg az alkalmazásnak köszönhetően.

www.parkl.net

Nincs még letöltve a telefonodra a Parkl?

Keresd Az az App Store-ban és a Google Play-en!

[1] https://cleantechnica.com018/08/27/european-electric-car-sales-increased-42-in-h1-2018-vs-h1-2017/

A bejegyzés trackback címe:

https://parklapp.blog.hu/api/trackback/id/tr7415223618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.