Parkl

Parkolás, mint munkahelyi juttatás? A Parkl már ebben is segít!

2020. január 10. - Parkl App

istock-974943234.jpg

A magánéletben és a munkahelyi ügyek intézése kapcsán is a mindennapok része a parkolás a legtöbb autótulajdonos számára, azonban kevesek számolnak be arról, hogy mindez kellemes elfoglaltságot jelentene. Ki akar percekig parkolóhelyet keresni, nem beszélve a parkoló automata vadászatról és a nehézkes készpénzes fizetésről? A Parklnél már két éve azon dolgozunk, hogy az okosparkolással megreformáljuk a hazai parkolási trendeket. Amellett, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá varázsoljuk a parkolási folyamatot, mostantól a parkolás akár munkahelyi juttatásként is kérhető, hiszen lehetővé tesszük egy munkavállalói parkolási keret beállítását a céges flotta számára. Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a Parkl Business.

A Parklnél már két éve kínálunk megoldást a kihasználatlan parkolóhelyek megtöltésére, leegyszerűsítjük a parkolást a már meglévő parkolóházak területén, nem beszélve arról, hogy mindezt készpénzmentesen tesszük lehetővé a felhasználóink számára. A fejlesztésekkel pedig nem tudunk leállni: ma már gyakorlatilag minden parkolással kapcsolatos kérdésre a Parkl adja meg a választ.  Legyen szó országos köztéri parkolásról, fővárosi parkolóház-keresésről vagy éppen elektromos töltésről. Most pedig berobbantunk az üzleti életbe is: elindult a Parkl Business, amellyel lehetőség nyílik az app használatára úgy, hogy céges keretek között a munkavállalók parkolásai és elektromos töltései is egy felületen válnak kezelhetővé és fizethetővé.

A parkolás, mint juttatás

Legyen szó a munkahelyi parkolásról, a napközben elintézendő ügyek kapcsán szükséges utazásról, vagy akár a munka utáni programokról, számos munkavállaló életének meghatározó része a parkolás. A Profession.hu tavalyi kutatásából[1] is kiderült, hogy a hazai munkavállalók számára az ingyenes parkolás is lehet motiváló juttatás. Az azonban adminisztratív szempontból körülményes, és a cégek számára terhes volt eddig, hogy vállalati szinten hogyan lehet hivatalos keretek között elérhető a kollégák parkolásának finanszírozása. Mostantól azonban új lehetőséget kínálunk a Parkllel, hiszen a zárt téri és utcai parkolást, valamint az elektromos töltést is egy platformon belül kezelhetővé tesszük akár az egész vállalati flotta számára. Az pedig már csak a vállalatokon múlik, hogy a szolgáltatást csak a céges ügyintézésre vagy akár juttatásként a magán parkolásokra és töltésekre is elérhetővé teszik-e, hiszen a felhasználók egy kattintással válthatnak az appon belül a céges és a saját profil között.

Áttekinthető felület, személyre szabott profil

Az új business szolgáltatásunk könnyebbséget jelent a vállalatoknak és a munkavállalóknak egyaránt. Mostantól egy fiókon belül kezelhetővé válnak a cég által finanszírozott és a saját zsebből fizetett parkolások is. A vállalati profilon beállítható, hogy egy adott munkavállaló mely szolgáltatások használatára jogosult, tehát csak utcai parkolásra, zárt téri parkolásra, illetve elektromos töltésre, vagy ezek kombinációjára használhatja a céges keretet. Ezzel pedig személyre szabhatjuk a Parklt, amely egyaránt működhet így a munkahelyi parkolásokat finanszírozó felületként, de akár a magán parkolások esetében juttatásként is jól alkalmazható.

Egyszerű fizetés, lekövethető parkolások

A fizetést rugalmasan oldottuk meg: a regisztrált cég preferenciái alapján változhat, hiszen lehetséges a tranzakciók utáni azonnali fizetés regisztrált céges bankkártyával, de elérhető mostantól az utólagos havi elszámolás is átutalással. Ráadásul a munkavállalók számára a céges parkolási számlákkal való adminisztráció, a parkolások saját zsebből történő előfinanszírozása is a múlté, hiszen az alkalmazáson keresztüli parkoláson kívül semmilyen más teendőjük nincs. Mindez segít abban, hogy átlátható és könnyen kezelhetővé váljon minden fél számára a folyamat. Ha pedig a vállalat szeretné látni a céges keretből fizetett parkolások vagy elektromos töltések helyszíneit vagy időtartamát, akkor az admin felületünkön keresztül egyszerűen listázhatják azokat.

További információ:

Érdeklődni és regisztrálni a sales@parkl.net e-mail címen, vagy a www.parkl.net/hu/business/fleet-management oldalon van lehetőség.

www.facebook.com/parklapp

www.instagram.com/parklapp

[1] https://24.hu/fn/uzleti-tippek/2018/02/12/ingyen-parkolassal-es-tavmunkaval-is-motivalhato-a-dolgozo/

A bejegyzés trackback címe:

https://parklapp.blog.hu/api/trackback/id/tr1115402170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.