Parkl

Februártól jóval olcsóbban parkolhatunk

Alacsonyabb kényelmi díjjal és egy új értesítő funkcióval is megkönnyítjük az autósok életét

2020. február 26. - Parkl App

parkl-2124_1.jpg

Sokan ismerjük azt a szituációt, mikor elfelejtjük leállítani az utcai parkolást és a nap végén mindez többletköltséget és bosszúságot okoz. Erre hoztunk egy új átfogó megoldást, ráadásul alkalmazásunk segítségével februártól az egyik legkedvezőbb árú szolgáltatás leszünk a piacon. 

Ha továbbfut” a parkolásunk

A rohanó hétköznapokban már szinte mindenhez emlékeztetőt állítunk, legyen szó akár munkahelyi meetingekről vagy a havi számlák kiegyenlítéséről. Próbáljuk ezzel is minimálisra csökkenteni annak a lehetőségét, hogy bármiről is megfeledkezzünk. Nincs ez másképp a parkolásnál sem, ahol az egyik leggyakoribb problémát pont az jelenti, ha az autósok elfelejtik leállítani a futó mobilparkolásukat. Ez pedig akár 5-6 órás extraköltséget is jelenthet a nap végén. Erre reagáltunk egy új, emlékeztető funkció bevezetésével.

Hogyan előzhetjük meg?

A Parkl felületén már nemcsak automatikusan meghosszabbíthatjuk a napon belüli (vagy túli) parkolásunkat, de kérhetjük, hogy egy-két óra múlva – vagy akár egyedi emlékeztető formájában – értesítést is küldjön az app. Fontos, hogy ezzel nem lett sem bonyolultabb, sem időigényesebb, hiszen egy felületen találjuk meg ezeket a beállításokat. Egy gombnyomással – plusz költség nélkül – viszont több ezer forintot is spórolhatunk az állandó rohanásban. Ha már költségeknél tartunk: februártól a kényelmi funkciót a kényelmi díj csökkentése is követi.

Kényelmi díjfizetés parkoláskor

Tavaly év végén kiadott kutatásunkból is kiderült, hogy az autósok szeretik a kedvező árú parkolási megoldásokat, vagyis minden plusz vagy elhagyható költség befolyásolhatja, hogy a jelenlegi három fizetési mód (automata, SMS vagy mobil app) közül melyiket választják. A pluszt ebben az esetben a kényelmi díj mértéke határozhatja meg, ami bár egy valós költség, sokan nem tudják, mit is jelent valójában. A kényelmi díj voltaképp a kényelmi szolgáltatások ellentételezése, amivel gyakran találkozhatunk digitális szolgáltatások igénybevételekor. Gondoljunk akár az autópályadíj online fizetésére, koncert vagy színházjegy otthoni vásárlására, de akár a házhozszállítás is ebbe a kategóriába tartozik. Parkolásnál pedig elég széles skálán mozog a szolgáltatók között: SMS küldésénél 90-100 forint, appoknál 60-90 forint között is lehet a jegyvásárlási rendszer használati díja.

Februártól tartósan olcsóbban

Fejlesztőinknek fontos szempont volt mindig is, hogy kényelmi funkcióink időt és pénzt is spóroljanak az autósoknak, ezzel elviselhetővé téve a parkolás okozta nyűgöt. Éppen ezért plusz változtatással is kedveskedünk meglévő és potenciális felhasználóinak: februártól az eddigi 90 forintos kényelmi díjat tartósan 65 forintra csökkentjük. Ezzel pedig az egyik legmegfizethetőbb mobilos utcai parkolást tesszük elérhetővé a regisztrált autósaink számára.

 

Parkl letöltés:

iOS - http://bit.ly/parkl_ios

Android - http://bit.ly/parkl_android

További információ:

www.parkl.net

www.facebook.com/parklapp

www.instagram.com/parklapp

A bejegyzés trackback címe:

https://parklapp.blog.hu/api/trackback/id/tr2115492856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.